Магазин м'яса
Ціна тижня
Знижка 15%
Ковбаса Буковинська М'ясні делікатеси Ковбаса Буковинська

Готові до вживання вироби у термічній обробці з м'яса та фаршу називаються ковбасами. Ковбаса може мати і не мати оболонку. Вона належить до популярного серед українців продукту, без якого майже неможливо уявити їх святкові та повсякденні столи.


В нашому магазині завжди є високоякісна свіжа ковбаса, купити яку можна за найнижчою серед конкурентів ціною.


Види ковбас та як їх визначати за якістю та свіжістю


Ковбасне виробництво пропонує велику кількість сортів цієї продукції з безліччю варіантів складу, смаковим якостям, зовнішньому вигляду.


Щодо класифікацій ковбаси, то її відрізняють за різноманітними ознаками. За основною ознакою, а саме за складом ковбаса буває:


  • м'ясною. Це в тому разі якщо сировиною цього продукту є саме м'ясо або фарш;
  • м'ясомісткою. За наявністю невеликої кількості м'яса у готовому виробі;
  • м'ясо-рослинною. Якщо у якості сировини окрім м'яса, або фаршу додаються соя або різні крупи;
  • субпродуктовою. Якщо ковбаса містить велику кількість субпродуктової сировини. Такою вважаються ліверна ковбаса, а також паштети та сальтисони;
  • кров'яною. За ознакою наявності у складі  ковбаси такої сировини.


Окрім класифікації за сировиною ковбасу відрізняють за технологіями приготування. А саме вона буває:


  • вареною. Коли її варять;
  • варено-копченою. Таку продукцію окрім термічної обробки ще й коптять;
  • напівкопченою. Коли коптять її з невеликою інтенсивністю;
  • твердокопченою і сирокопченою. Це коли обробка продукту здійснюється з тими, чи іншими нюансами копчення;
  • сиров'яленою. Ясно, що це коли ковбасу в'ялять;
  • а також запеченою або смаженою. Такі ковбаси є традиційно українськими.


Щодо визначення якості ковбаси, то насамперед слід уважно вивчати її склад, звертаючи увагу на наявність різноманітних домішок. Якщо серед них наявні домішки з позначками Е, то не слід їх лякатися, тому що це консерванти, які мають не хімічне, а натуральне походження і не мають ні яких небезпечних наслідків по вживанню.


Слід зазначити, що наш магазин реалізує лише сертифіковану ковбасу, яка виготовлена з дотриманням вимог ДСТУ за кількістю як консервантів, так і додаткових хімічних інгредієнтів. Тому безпечність ковбаси не викликає ніяких сумнівів.


Перед тим як купити той чи інший м'ясний продукт слід ознайомитися з:


  • датою його виготовлення;
  • терміном придатності;
  • маркуванням.


Звертаючи увагу на актуальний стан ковбасної оболонки, яка повинна бути чистою та сухою, без пошкоджень, прилягаючою щільно до виробу. Щодо зрізу продукту, то він повинен мати рівномірне та в міру вологе забарвлення.


Наш магазин пропонує високоякісні вироби з м'яса, які заслужили довіру у споживачів, і серед них насамперед ковбаса, ціна якої у нас завжди нижча ніж у конкурентів.

HOME
СВІЖА ПРОДУКЦІЯ
Ви отримуєте продукцію виготовлену протягом 24 годин
HOME
ЗАВЖДИ НА ЗВ’ЯЗКУ
Задайте питання, ми раді будемо відповісти
HOME
ЗРУЧНА ОПЛАТА
Оплачуйте товар карткою або готівкою
Магазин Mira Meat ™ (Міра Міт),
с. Надичі, вул. Грушевського, Львівська обл, Жовківський р-н
+38 (097) 249 1777
Свинина
М'ясні делікатеси
Молочні вироби
Курятина
Про нас
Доставка і оплата
Контакти
Відгуки